Udtalelser fra deltagere

”For mig er det træning i først at få øje på egne adfærds-og tankemønstre i hverdagen, dernæst at kunne varetage sig i selv med omsorg, når man er ramt. Og til sidst blive i stand til at give slip og læne sig ind i en hjertelig åben bevidsthed.

 Anne Kamille prædiker ikke bestemte religioner eller spirituelt tilhørsforhold men plukker gavmildt hist og pist i en kærlig bestræbelse på at støtte din egen proces og essens af væren. 

Det sker bl.a. gennem sanselige meditationer og opmærksomhed i kroppen, så der opstår helhed : det mentale, det kropslige og det sjælelige samles.  Jeg finder hjem indefra for at kunne vende mig udad på ny i verden.

Det kan kun gå langsomt, og der er mange gentagelser. Så hvis det skal gå hurtigt , vil du blive udfordret. Men det er det værd.”

Marianne, psykoterapeut, 58 år

“Hjertebevidsthedsuddannelsen har været den bedste investering, jeg har gjort i mig selv. Processen er dyb og transformerende. Igennem lydhealing og forskellige meditative øvelser og mindfulness, har jeg fået styrket kontakten, til den del af mig, der aldrig har været fortabt – det som i Annes terminologi beskrives som “det store hjerte”. Uddannelsen har med andre ord styrket kontakten til min sande natur, der er uberørt af egoets kampe og udfordringer. Det betyder, at jeg begynder, at kunne passe på mig selv fra et dybere autentisk sted. Et sted, hvor de ydre omstændigheder, hvor voldsomme de end måtte være, ikke længere har samme magt til at definere min indre tilstand. Det er transformation og empowerment på det dybeste plan. En smuk, stærk og sommetider udfordrende rejse, jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger.” – kvinde, 43 år

“Noget at dét, der er bundfældet i mit system på Hjertebevidsthedsuddannelsen, er den luksus at tillade mig  “blive hjemme” på mange planer. Det giver mere plads, flere spontane dybe ind – og udåndinger. Især når der er noget på de indre og ydre planer jeg ikke kan, ikke orker eller vil leve op til. Hvor jeg tidligere automatisk punkede mig selv over min “mangel”, har jeg fået nye og bredere spor at gå ad indeni.
Som at blive hjemme i min krop, i mit egen væsen, i min vejrtrækning og undersøge hvad der vil være allerbedst at byde mig i den aktuelle situation.
Jeg føler mig ikke som sådan mere egoistisk, selv om det kunne lyde sådan. Men jeg er blevet mere rummelig over for mig selv – og overfor andre.
Som Anne siger: Der findes ingen fjender. Sikken en luksus, mere plads, mere blødhed, mere indre vågenhed.
Vidunderligt. Især når der også er færre “fjender” inden i mig. Kvaliteten af min kontakt til mig selv og andre er blevet dybere. Mere ærlig. Og lidt flere kærlige nej-tak til dét der ikke passer mig. Og flere mere dybtfølte ja-tak.
Jeg behøver ikke “nå så meget” mere, for der er mindre der er virkelig nødvendigt at nå, bare for for at “nå” det.
Når mit fokus er, hvad er nødvendigt at byde mig selv eller bidrage med i en aktuel situation. Og svaret næsten altid er kærlighed, forståelse  og rummelighed. Så bliver mit liv i dybere og rarere farver. Fordi det er ok at tillade at sige ja til -at være mig.
Alt dette er kommet til mig uden nævneværdig anstrengelse. Uden tunge teorier. Uden for mange ord.
Men blot ved at vænne mig til at ligge ned i Annes bløde puder og endnu blødere nærvær. Uden kontrast til at det bløde nærvær vi alle sammen går ind i, samtidigt er vågent, knivskarpt og meget præcist.
Jeg har aldrig ligget så meget ned på en ud- eller inddannelse. Og jeg har aldrig haft mindre lyst til at skvatte i søvn eller zoome ud.
Fordi at begge dele også er ok. Så har jeg ikke lyst. Fordi jeg vil ikke gå glip af noget af al den åbne bløde plads som Annes væsen tillader. Og så tillader jeg det også til mig selv -og andre.”  – Nina, Jordemoder & Ernæringsterapeut, 59 år